Hirdetés

Búcsúznak a Logitech univerzális távirányítói



|

A Logitech bő másfél évtizede vásárolta fel a Harmony termékcsaládot, a történetnek most viszont félig-meddig vége.

Hirdetés

Noha a viszonteladóknál maradt készletek a jövőben is elérhetők lesznek, valamint a hivatalos támogatás sem szűnik meg, a Logitech a minap bejelentette, hogy befejezi a Harmony univerzális távirányítók termékcsaládjának gyártását.

A hivatalos szoftverek és alkalmazások továbbra is rendelkezésre állnak mind a már meglévő, mind a jövőbeni új felhasználóknak, ahogy jótállási vagy garanciális kérdéseket sem érint a gyártás leállítása.

Hirdetés

A Logitech még 2004-ben vásárolta fel a 2001-ben létrejött termékvonalat, de már 2013-ban szóba jött, hogy túladnak azon, sőt, 2019-ben maga Bracken Darrell Logitech-vezér is azt nyilatkozta, hogy egy "kis üzletágról" van szó és hogy a streaming korszakában egyre kisebb a létjogosultsága is.

Nektek hiányozni fognak a Logitech emlékezetes, nagytudású távirányítói? Vagy már tényleg idejétmúlt ez a megoldás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.