Hirdetés

Büszkén osztott meg egy képet a ZOTAC bányászásra használt kártyákról, hamar megbánta



|

Nem az év ötlete a bányászattal hergelni a készlethiány és a magas árak miatt már amúgy is feszült közönséget.

Hirdetés

A hongkongi ZOTAC-ről legutóbb néhány hete írtunk az ütős mini PC-jük kapcsán, ezúttal viszont egy csúnya mellényúlással küzdötték be magukat hírekbe. A hardvergyártó a napokban közzétett posztja ugyanis alaposan kihúzta a gyufát a twitterező gamereknél.

A kérdéses tweeten egy bányászgép terpeszkedett 7-8 ZOTAC GPU-val, felette pedig büszke felirat hirdette, hogy a videokártyák serege éhes a kriptovalutára. Több sem kellett a frusztrált játékosoknak, akik a bányászok miatt már régen küzdenek a GPU-hiánnyal és az ennek nyomán elszabaduló árakkal: a bejegyzés rövidesen annyi negatív reakciót kapott, hogy a ZOTAC inkább eltávolította. Az internet azonban nem felejt, így ezen a fotón továbbra is megcsodálhatjuk:

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a fénykép nem a cég saját felvétele volt, a hivatalos Twitter-csatornájuk ugyanis rendszeresen oszt meg a vásárlók által készített tartalmakat. A bányászfarmhoz kapcsolt szövegben például a pc.lad Instagram-fiókot tagelték meg, ám e cikk írásakor már ott sem látható a nagy port kavart kép. Mindenesetre a ZOTAC ezentúl valószínűleg kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e akár csak ilyen közvetett módon is népszerűsítenie a kriptobányászatot.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.