Hirdetés

Itt a Vine utódja, a Byte



|

A Vine egykori társalapítója lényegében újraélesztette a Twitter által eltemetett szolgáltatást.

Hirdetés

2017-ben döntött úgy a Twitter, hogy nincs szükség a loopolt, rövid videókra, ezért lekapcsolta a Vine-t. Szelleme más közösségi médiás alkalmazásokban tovább él, és igazából nem volt nagyon érezhető a hiánya, Dom Hofmann viszont mégis úgy gondolta, a népnek kell az élmény.

Hirdetés

A napokban megjelent a Byte iOS-re és Androidra. Az app segítségével 6 másodperces, automatikusan ismétlődő videókat tehetünk közzé, csak a kreativitásunkon múlik, mit tudunk kihozni ebből. Megnézhetjük a legnépszerűbb anyagokat, böngészhetünk a szerkesztők által kiválasztott művek között, valamint kategóriánként is. A készítők célja, hogy az alkotókat valahogyan kompenzálja, bátorítva ezzel a tartalomgyártást és a közösségépítést. Egyelőre megkérdőjelezhető a létjogosultsága, de ha a TikTok végül valamilyen rejtélyes módon bedől, talán annak helyét átveheti. Ugyanakkor azon sem lepődnénk meg, ha egy éven belül a süllyesztőben végezné.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.