Hirdetés

Íme egy kamera, ami ingyen teszi a dolgát



|

A mai világban, amikor egy halom dologért pénzt kérnek, a Canary az ellenkező irányba indul.

Hirdetés

Létezik a bolygónkon egy cég, mely a Canary nevet viseli, és többek között  Smart Home Security Device köthető hozzá, ami pontosan azt jelenti, mint a neve, tehát okosotthon biztonsági eszköz. De ugyanitt készülnek a Flex kamerák is, ami már csak azért is fontos, mert a startup bejelentett valamit, ami elsőre nem tűnik fontos információnak, pedig az. 

Hirdetés

Arról van szó ugyanis, hogy egy olyan tulajdonságot adnak a kameráiknak, ami más gyártók konkurens termékeiben, így például a Nest vagy a Netatmo kukkolóiban már rendelkezésre állnak, csakhogy van egy nem túl elhanyagolható különbség. Mégpedig az, hogy a Canary kiegészítő hardver és pénzfizetés nélkül biztosítja a funkciót, mely képes megkülönböztetni az optika előtt elhaladó organikus szervezeteket. 

Vagyis a gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy a kamera képes felismerni, hogy éppen ember ácsorog-e előtte, vagy csupán a szomszéd tacskó szökött ki megint az utcára, és mozgolódik a házunk előtt. Azt ugyan a Canary terméke nem fogja megmondani, hogy konkrétan ki az, aki az ajtót döngeti, ellenben nem is riaszt tévesen a mozgásra. 

Azt azonban a gyártó is elismeri, hogy a konkurens termékek is tudják ugyanezt, ugyanakkor állítja, hogy azok nem kötöttségektől mentesen teszik, bár ezt tamáskodva fogadjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.