Hirdetés

Celebszelfikkel dobja fel a netes keresést a Google



|

Amerikában már szelfis videók is megjelennek a keresési találatok között.

Hirdetés

A netes keresések nagy részét olyan kérdések teszik ki, amelyekben hírességekről szeretnénk megtudni valamit. A Google emiatt egy új keresési funkcióval újít

Hirdetés

Ennek a lényege az, hogy a kérdésekre maguk a celebek válaszolnak, szelfis videó formájában. Az ilyen videók a keresési találatok tetején jelennek meg. 

Az érdekes újítás Amerikában már el is startolt, ám értelemszerűen egyelőre csak néhány hírességet sikerült bevonni. Mivel a dolog népszerűnek ígérkezik, ezért a következő hónapokban valószínűleg gombamód szaporodik majd a programban résztevő celebek száma. 

Hogyan néz ki mindez a gyakorlatban? Ha valaki beírja, hogy Will Ferrell játszik-e dobon, akkor az első keresési találat egy szelfis videó, amelyben a híresség maga válaszol. 

Az új funkció egyelőre csak Amerikában érhető el, és a következő hírességek támogatják: Priyanka Chopra, Will Ferrell, Tracee Ellis Ross, Gina Rodriguez, Kenan Thompson, Allison Williams, Nick Jonas, Mark Wahlberg, James Franco, Seth MacFarlane, Jonathan Yeo és Dominique Ansel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.