Hirdetés

Elbújhat az RGB, itt a 24 karátos arannyal bevont billentyűzet



|

Az ADATA XPG Summoner billentyűzetét alakították át, 24 karátos arannyal bevont gombokkal.

Hirdetés

Azt gondolnánk, hogy manapság csak az RGB-s perifériák lehetnek igazán menők. Itt van viszont az ADATA CES-es standján egy XPG Summoner gamerbillentyűzet módosított változata. Ezen nincs RGB-s fényáradat, vannak viszont 24 karátos arannyal bevont gombok, és persze az alapokat is arannyal burkolták. 

Hirdetés

Ezeket a billentyűzeteket jelenleg nem árusítják, kizárólag a gyártó VIP partnerei kapnak ilyeneket ajándékba, persze az értéke igen komoly. Az ADATA szerint egy darab gyártása 2500 dollárba kerül, de ha eladnák, nagyjából 10 000 dollárt kellene kérjenek érte. 

A csuklótámasz egyébként nem aranyból van, de a színeket úgy igazították, hogy minden passzoljon a tökéletes urizáló élményhez, a kapcsolók pedig Cherry MX Silver típusúak. Minden egyéb tekintetben pedig olyan a billentyűzet, mint a 119 dolláros sima XPG Summoner, de mint tudjuk, az arany mindent kicsit jobbá tesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.