Hirdetés

Itt a mikrohullámú sütő, amire egy 27 hüvelykes érintőkijelzőt pakoltak



|

Gépi látás segíti a főzést a Netflixet is kínáló, érintőkijelzős mikróban, amit a GE Appliances vitt el a CES-re.

Hirdetés

A GE Appliances Kitchen Hub valóban a konyha központja lehet, és nem azért, mert egy mikró. Vagyis nem egy szokványos mikrohullámú sütőről van szó, egy 27 hüvelykes érintőkijelzőt szereltek az elejére, így már persze ott volt a helye a CES-en is. Más megfogalmazásban ez egy interaktív és okos konyhai hub, beépített mikróval. Ezután már nem meglepő, hogy mesterséges intelligencia segíti a főzést tervezni és végigvinni. 

Hirdetés

Természetesen a listák létrehozásához és a tervezéshez, kereséshez nagy segítség a beépített Google Asszisztens is. A SideChefen keresztül ezernyi receptet is kapunk, illetve több kameraszögből élő videochatet is folytathatunk.

Ha pedig már kamera, az ételeket is lehet fotózni a sütőtérben. Illetve ezen keresztül meg is lehet nézni mobilról, a ház másik sarkából is akár, hogy hol tart éppen a főzés, melegítés. 

Ti kipróbálnátok egy ilyen konyhai remeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.