Hirdetés

Titkos találkozón árulkodott az új csúcsmobilokról a Samsung vezére



|

Megvan a következő összehajtható mobil neve, és az S20-as szériáról is beszélt DJ Koh.

Hirdetés

A Samsung a jelentések szerint titkos találkozókon látta vendégül partnereit az idei CES-en, amelyeken még be nem jelentett termékeket mutattak meg. Ehhez hasonlót egyébként már a múltban is csinált a Samsung, még ha nem is sikerült mindig titokban tartani a történteket. 

Hirdetés

DJ Koh, a Samsung Mobile vezére állítólag elárulta a következő összehajtható okostelefon végleges, hivatalos nevét: ez a Galaxy Bloom lesz. Itt-ott még egy homályos fotó is kering a készülékről. Ha minden igaz, a gyártó a 20-as éveikben lévő nőket célozná meg a szóban forgó termékkel. Ennek a kijelzője már strapabíróbb lesz, ugyanis ultravékony üveggel vonják be műanyag helyett. Ráadásul a piacon elsőként 8K-s videó rögzítésére is képes lesz majd a mobil.

A Samsung mobilos részlegének ügyvezetője emellett megerősítette az új névadási stratégiát, vagyis február 11-én tényleg a Galaxy S20, a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra készüléke debütálnak majd. Ez utóbbira 108 megapixeles fő kamera és 100x-os zoomképes kamera kerülhet, de 8K-s videót mindegyikkel lehet rögzíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.