Hirdetés

Szavazz: te milyen alkalmazás segítségével chatelsz?



|

Megújul a Messenger, de közben ahányan vagyunk, annyiféle egyéb csevegőt használunk. Meséld el nekünk, te melyiket kedveled és miért?

Hirdetés

A Facebook a napokban "teríti" mindenkinek frissítés formájában az új Messengert: ebben a cikkben külön írtunk arról, hogy leginkább egyszerűsíteni akartak az elmúlt években szanaszét bonyolított felületen.

Hirdetés

Mégpedig azért próbálták újrafaragni a Messengert, mert bizony elég rendes konkurencia gyűlt fel a chat-alkalmazások versenyében, és a jelek szerint a Messenger már egyáltalán nem az az egyértelmű aranyérmes, mint amire gondolnánk.

Sokan pont azért használnak mást, mert egyszerűbb, vagy szerintük jobban használható valamelyik versenytárs, mások a Facebook botrányai miatt hátráltak ki az általuk üzemeltetett üzenetküldőről, és vannak olyanok - főleg a fiatalok közül -, akik azért nem Messengeren üzengetnek, mert "a szüleik is ezt használják". Épp ezért szeretnénk megtudni, ti mit használtok üzenetküldésre, chatelésre? Kattintsatok az alábbi szavazásban az általatok leginkább kedvelt megoldásra - az eredményt úgy tudjátok megnézni, hogy a kis visszafelé nyílra kattintotok, majd frissítitek az oldalt.

Aztán pedig jöhetnek a hozzászólások: miért azt használjátok, amit? Miért nem valami mást? Van olyan, amit kihagytunk a listából, de nektek az a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.