Hirdetés

Clatronic, AEG, Proficook már a BestByte üzletekben is



|

Több mint 90 új helyen lehet mostantól beszerezni az otthoni feladatokat megkönnyítő termékeket, de a nagykereskedők is még kényelmesebben vásárolhatnak.

Hirdetés

A DMHolding juttatta el hozzánk friss információját, miszerint átvette Magyarországon a Clatronic, AEG és Proficook termékek forgalmazását. A Clatronic termékei között leginkább konyhai, fürdőszobai tevékenységeinkhez találunk jóféléket, míg az AEG hangfalaktól a szépségápolásig láthat el bárkit minőségi megoldásokkal, a Proficook pedig nevéből adódóan a sütés-főzést könnyíti meg.

Hirdetés

Az új hazai forgalmazó közleménye szerint a fenti márkák mostantól a BestByte bolthálózatában és webáruházában is elérhetővé válnak, hiszen így több mint 90 újabb hazai ponton lehet őket megtalálni.

Az üzleti ügyfelek számára eközben azzal újít a DMHolding, hogy Simple bankkártyás fizetési megoldást vezetnek be a B2B felületükön. Egész konkrétan arról van szó, hogy azon partnereknél, akikkel (még) nem kötöttek kereskedelmi keretszerződést meghatározott együttműködési keretek között, vagy a közösen megállapított kreditlimitet túllépték, mostantól lehetőségük van az utánvét és a banki előreutalás mellett a Simple bankkártyás fizetést is használni.

A DMHolding felületén mostantól még könnyebbé válik az ügyintézés, mivel új, multiplatform ügyfélszolgálati rendszert alakítottak ki, ami mind a telefon, az online űrlap és az emailek kezelésében is az operációs feladatok végrehajtásán át a lehető legtöbb terület automatizálásában segít. Ez a VCC live megoldásra épül: dinamikus IVR menüjének köszönhetően a rendszerben létrehozott projektek és az ahhoz rendelt adatbázisok alapján képes eldönteni a rendszer a megadott folyamatkezelések alapján, hogy milyen menüpontokra lehet szüksége a betelefonálónak, vagy milyen válaszokra lehet kíváncsi. Ettől kezdve egy a dinamikus IVR-nak köszönhetően egy egyszerűsített menüt kap a telefonáló, vagy akár közvetlenül a megadott ügyfélszolgálati ügyintézőnél csörög az IP alapú skálázott bejövő hívás akár egy headseten akár egy desktop munkaállomáson.

A cég statisztikái szerint az ügyfélszolgálati ticket rendszer bevezetésével a belső folyamatokat 79%-al gyorsították és a partnereik, illetve a fogyasztók, akik akár Clatronic, AEG, Proficook terméket vásároltak márkaoldalaikon vagy az eMAG webáruházán keresztül, szinte azonnal megoldást és választ kapnak kérdéseikre.

A Clatronic, AEG, Proficook szakszerviz melyet Magyarországon kizárólag a DMHolding biztosít, hibafelvételi ideje és problémamegoldása az új ügyfélszolgálati rendszernek köszönhetően tervezett hatékonyságának 75%-át elérte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.