Hirdetés

Ettől a hírtől leülsz: gamer szék után már van gamer fotel is



|

Bár a kényelmesebb felhasználók bizonyára imádnának ilyesmin henyélni, de kíváncsiak vagyunk a hardcore játékosok véleményére.

Hirdetés

Azt már megszoktuk, hogy a PC-s játékosok, valamint az e-sportolók körében egyre nagyobb divatnak számítanak a gamer székek. Valahol érthető is a trend, hiszen egy jól összerakott speciális ülőbútor segít abban, hogy akár sok órás játék vagy egyéb gép előtt töltött idő után se úgy álljunk fel, mint a tank alól kirángatott 90 éves hadirokkant, és persze a sokféle beállítás is segít kényelmesen elhelyezkedni.

Hirdetés

Amikor ellátogatunk egy nagyobb számítástechnikai kiállításra, szinte minden második standon gamer székek tucatjai csábítanak arra, hogy ezekben pihenjük ki a mászkálás fáradalmait, de a Cougar új termékének érkezésére akkor sem számítottunk. Ez ugyanis nem más, mint egy gamer fotel.

Első látásra a Ranger névre hallgató hibrid úgy néz ki, mintha egy menő gamer széket kereszteztek volna nagypapa tévé előtt elterülő foteljével. "Hardveresen" persze teljesen rendben van a spéci bútordarab, megerősített acél vázra épül és a speciális bőr-utánzatú bevonatot úgy alakították ki, hogy "lélegeztesse" a nemesebbik felünket még akkor is, ha órákon át terpeszkedünk a kényelem közepén. A párnás fejrésszel ellátott háttámlát 95 és 160 fok között hajthatjuk hátra, és egy lábtartó is felemelhető, szóval szinte ággyá alakíthatjuk a bútort.

A Cougar természetesen nem is igazán a PC asztalok elé szánja a Rangert, hanem konzolos és mobilos játékosokat céloz vele. A 31 kilós monstrum április 22-étől rendelhető négyféle színben, de az árat még nem tették közzé. Meséljetek a hozzászólások között, a gamer fotel ciki vagy menő?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.