Hirdetés

Csak 46 500 iPhone X-et sikerült eddig legyártani



|

A Foxconn első iPhone X-szállítmányában csak 46 500 modell volt, ami jó és rossz hír is egyben.

Hirdetés

Egyszerre kaptak jó és rossz hírt mindazok, akik az Apple iPhone X megjelenésére várnak. A Foxconn ugyanis végre útjára indította az első iPhone X-szállítmányát, de abban mindössze 46 500 modell volt. 

Hirdetés

Ennyit sikerült egyelőre legyártani megfelelő minőségben, ezek Hollandia és az Egyesült Arab Emírségek felé vették az irányt. Az elmúlt években sokkal több modellt tudtak leszállítani az első alkalommal a gyártók. 

Az iPhone X elméletileg november 3-tól lesz elérhető, és bár a Foxconn gyártósorairól hetente 400 000 új iPhone X gördül majd le, a kereslet alaposan túlszárnyalja majd a kínálatot. 

Az elemzők szerint a TrueDepth kamerával van gond, a legyártott készülékek 10 százaléka sem felelt meg a közelmúltban a minőségi követelményeknek. A KGI Securities becslései szerint idén összesen 30-35 millió iPhone X-et gyárthatnak. 

Az iPhone X az első Apple okostelefon, amiben már OLED-kijelző van. Ez alatt az A11 Bionic lapka dolgozik, és nagy újdonság még a Face ID 3D-s arcfelismerés. A készülék ára 64 vagy 256 GB-os tárhellyel 379 990 vagy 436 990 forint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.