Hirdetés

Csak a legidegesítőbb dolgot nem módosította az Apple az új Magic Mouse-okon



|

Az Apple szerint nem érte volna meg a fáradozásokat, hogy kijavítsák ezt az egyébként súlyos dizájnbeli hiányosságot.

Hirdetés

Tegnap este megtartotta az Apple az idei első termékbemutatóját, amiben rengeteg izgalmas újdonság mellett az új Magic Mouse-t is bemutatták. A Spring Loaded eseményről itt írtunk részletesen.

Nagyon szuper lett az új iMac család, amely most már szinte teljesen úgy néz ki, mint egy színes iPad állványra szerelve, egybecsomagolva mindenféle iMac-es kiegészítővel, többek között például a Magic Mouse-zal, amely évek óta elérhető, de most új színárnyalatokban pompázik. Naivan azt gondolhattuk, hogy az új gépek és felfrissített billentyűzetek mellé majd új egér is párosul, ez azonban sajnos nem így történt.

Hirdetés

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, hogy az új, színes Magic Mouse tud-e majd bármi olyat, amit a második generációs változat ne tudott volna, egy azonban biztos: továbbra is csak úgy tudjuk tölteni az egeret, hogy felfordítjuk, így az használhatatlan lesz a töltés idejére.

Mi még mindig bízunk abban, hogy az Apple Pencil termékekhez hasonlóan majd itt is lesz valami megoldás lassacskán erre a problémára - mondjuk az, hogy a portot az egér elejére teszik. Ugyanakkor vannak, akik szerint ez mégsem akkora gond, mert a töltés gyors, az egér lassan merül, egy éjszaka alatt is kaphat annyi naftát, amennyi hetekig elég neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.