Hirdetés

Csak az Apple-nek kedvez a Shazam újítása



|

Nem sokkal a felvásárlás bejelentése után offline móddal újít iOS-en a Shazam.

Hirdetés

Az Apple nemrég jelentette be, hogy 400 millió dollárért felvásárolja a népszerű Shazamot. Sokan attól tartanak, hogy a zenefelismerő app jövője emiatt erősen bizonytalanná válik. Egyelőre nem tudni, hogy az app elérhető marad-e mindenki számára, vagy az Apple egyszerűen integrálja a saját szolgáltatásai közé. 

Hirdetés

Egyelőre mindenesetre tovább jönnek a frissítések a mobilos appokhoz. Az iOS-es alkalmazás nemrég például egy igen fontos és hasznos újdonsággal frissült: offline módot kapott. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha egy zenét szeretnénk megtalálni a Shazammal, de nincs WiFi-nk, akkor elég megérintenünk az app nagy kék gombját, a program pedig legközelebb kiírja majd a dal címét, amikor ismét online állapotba kerülünk. Az app ráadásul azonnal értesít is minket, akkor is, ha épp nincs megnyitva. 

Aki több mint egy mobilkészüléket használ, az szinkronizálhatja ezek között a fiókját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.