Hirdetés

Csak rajzolnod kell ahhoz, hogy az Acer laptopokat ajándékozzon neked és az iskoládnak



|

Összesen 15 iskola és 15 egyéni nyertes kapja majd az Acer laptopokat.

Hirdetés

450 laptopot oszt szét most az Acer, egy menő rajzzal pedig te is nyerhetsz egyet magadnak - nem mellékesen a saját iskoládnak pedig további huszonkilencet. Tavaly az Acer volt a Szegeden megrendezett Nemzetközi Informatikai Olimpia hardveres támogatója, a rendezvényre pedig összesen 450 darab Core i5-ös processzorral hajtott Aspire 3-at biztosítottak, most ezeknek szeretnének új gazdákat találni. 

Az Acer és Acershop közös rajzpályázatán most bárki elindulhat, alsósok, felsősök és középsulisok egyaránt - ez lesz egyébként a verseny három kategóriája is.

Hirdetés

A rajzoknak A4-es méretben kell elkészülniük, a téma pedig a környezetvédelem szellemével szorosan összefonódó Vero termékcsalád lesz. A győztesek tehát saját maguknak egy, iskolájuknak pedig további huszonkilenc laptopot fognak megnyerni, a pályázatok egészen május 31-ig érkezhetnek. Minden további részlet megtaláltok a kampány hivatalos oldalán.

A Nemzetközi Informatikai Olimpián mi is ott voltunk, a helyszínen készült beszámolónkat alább megnézhetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.