Hirdetés

Csendes és elegáns perifériákat mutatott be a Razer



|

Streamereknek és irodai dolgozóknak is csábítóak lehetnek a hófehér újdonságok.

Hirdetés

Az ünnepi szezon közeledtével a Razer valóságos szőnyegbombázást rendez az új termékeivel, hiszen csak az utóbbi hetek során bemutatott egy rakás konzolos kiegészítőt, kifejezetten streamereknek szóló kütyüket, RGB-s PC-alkatrészeket és egy gamereknek készült maszkot is.

Most pedig három további újdonságot leplezett le a szingapúri-amerikai gyártó, melyek lényege a csendes működtetés, így nemcsak az irodákban, de a streamerek és a családos játékőrültek életében is helyet kaphatnak.

Hirdetés

A trió legnagyobb attrakciója a Razer Pro Type Ultra mechanikus billentyűzet, ami a színéhez passzoló fehér világítással fokozza az eleganciát, a kényelemről pedig puha bevonattal és egy plüss-műbőr csuklótámasszal gondoskodik. A visszafogott zajjal operáló periféria Bluetooth-on és kábelen keresztül akár több eszközhöz is csatlakoztatható egyszerre. A klaviatúra szállítását november 19-től ígéri a gyártó, 169,99 eurós áron.

A csendes billentyűzethez dukáló a Razer Pro Click Mini egér szintén hófehér színben érkezik, programozható gombokkal, kábeles és vezeték nélküli csatlakoztatással, akár 725 órás üzemidővel. A termék weboldalán hangminták illusztrálják, hogy a Pro Click Mini mennyivel csendesebb a népszerű Orochi V2-nél, amihez képest nem is kerül sokkal többe, hiszen 89,99 eurós árával csak 10 eurót ver a zajosabb rokonára.

Ha pedig teljessé akarjuk tenni a kollekciót, a Razer Pro Glide egérpadra is lecsaphatunk, amit két méretben rendelhetünk 11,99 vagy 34,99 eurós áron. A specifikációk alapján ezt a nagy sűrűségű gumihab, a mikroszövésű textil felület és a csúszásmentes gumi alap emeli ki az átlagos egérpadok sorából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.