Hirdetés

Csoda? 1 százalék fölött az Android Oreo



|

Közel 6 hónap után most először áttörte az 1 százalékos határt az Oreo piaci részesedése.

Hirdetés

A Google kiadta az Android platformmal kapcsolatos februári statisztikákat, amelyekből kiderül, hogy az Android Oreo frissítések nem igazán értek még célba. Bár minden évben a korábbinál gyorsabb frissítésekről és jobb támogatásról hallunk, a helyzet nem tűnik jobbnak. 

Hirdetés

Az Android Oreo piaci részesedése most először törte át az 1 százalékos határt. Ez a "bravúr" a Nougatnak pontosan egy évvel ezelőtt sikerült, vagyis a frissítések nagyjából ugyanúgy zajlanak. 

Miközben az Oreo az összes androidos eszköz 1,1 százalékán van rajta, addig a Nougat 28,6 százalékon fut. A Marshmallow még mindig erős, 28,1 százalékos piaci részesedéssel. A Lollipopnak 24,6 százaléka van. 

KitKatet futtató készülékből is akad, ez 12 százalékon áll. A Jelly Bean, az Ice Cream Sandwich és a Gingerbread továbbra sem tűntek el a mezőnyből (az alsó határ 0,1 százalék). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.