Hirdetés

Csodálatos ez a cyberpunk karácsonyfa, kár, hogy egy rossz mozdulat, és levágja a kezed



|

Minden, csak nem biztonságos Sean Hodgins karácsonyfa-interpretációja.

Hirdetés

Szó szerint a pokol karácsonyfáját alkotta meg a bizarr találmányairól ismert Sean Hodgins, aki megelégelve az elcsépelt megoldást - értsd: valódi vagy műfenyőre applikált fények és mindenféle értelmetlen díszek -, hosszas kísérletezés után előállt a követhetetlen sebességgel pörgő LED-csíkkal, amely egy bizonyos fordulatszámot elérve állókép és animáció illúzióját kelti.

A csapda - szó szerint - csupán annyi, hogy levágja a kezed, ha hozzányúlsz.

Hirdetés

Sean szerencsére tud erről, sőt: kifejezetten a design része, hogy a fa veszélyes legyen. Annyira, hogy a prototípusok közül több konkrétan szét is zúzta saját magát. Erről szerencsére furcsa hangulatú videót is forgatott, így te is megnézheted, hogy született a találmány, amelyről nem tudtuk, hogy szükségünk van rá, de most, hogy kész, nem tudjuk levenni róla a szemünket.

A nappalinkban azért nem szívesen látnánk, nem csak a veszélyfaktor miatt - egy-két levágott végtag az ünnepek alatt, hát istenem, megesik az ilyesmi -, hanem mert ez a világ legkevésbé megnyugtató látványa. Nem csak szerintünk, hanem az alkotó szerint is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.