Hirdetés

Csodásan fest a Google Pixel Fold



|

Ezek az eddigi legjobb minőségű képek a Google hajtogatós telefonjáról.

Hirdetés

Hónapok óta keringenek pletykák az interneten azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen készülék is lesz valójában a Google Pixel Fold. Az egy ideje már biztosra volt vehető, hogy tényleg létezik a készülék, nem is olyan régen még videón is láthattuk, olyan éles és igazi marketinges anyagnak tűnő képekhez azonban, mint amik most szivárogtak ki, még nem volt szerencsénk.

Az internetre felkerült anyagok valószínűleg egyenesen a Google-től származnak.

Hirdetés

A képeket a mindig jól informált Evan Blass hozta el nekünk, szóval van okunk feltételezni, hogy amit látunk, igazi. A nagyfelbontású anyagokon igazából semmi olyan nincs, amit korábban ne láttunk volna, csak épp minden valóságosabb, szinte tapintható, nem olyan, mintha egy kaputelefonnal fotózták volna. A két fél között például jól látható a rendkívül keskeny hézag, az 5,8 colos kijelző pedig jól aránylik a készülék többi részéhez.

Később írásos formában néhány specifikációval kapcsolatos információ is érkezett. A Pixel Fold dimenziói a következők:

  • Összecsukva: 139,7 mm x 79,5 mm x 12,1 mm
  • Kinyitva: 139,7 mm x 158,7 mm x 5,8 mm

A készülék 283 grammos, IPX8-as vízállóságra hitelesített és USB type-C 3.2 Gen 2-es porttal érkezik. Szerintetek lesz piaca a Google Pixel Foldnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.