Hirdetés

Csúcskategóriás gamer monitort villantott az LG



|

Nem igazán tudunk elképzelni olyan játékos igényt, amit nem elégít ki az új LG megjelenítő.

Hirdetés

Éppen két nappal ezelőtt foglalkoztunk a 4K gaming létjogosultságával, hiszen bár már évek óta beszédtéma a felbontás, a legtöbb játékos még mindig FHD-ban játszik egy ahhoz éppen passzoló videokártyával.

Ugyan GPU-k terén most elég mostoha a helyzet, a monitorgyártók már egyre több 4K-s eszközzel jelentkeznek, ami mindenképpen azt mutatja, hogy lassan, de biztosan közeledünk ahhoz, hogy a játékosok maguk mögött hagyják a 720p-s és 1080p-s megjelenítőjüket.

Hirdetés

Most például az LG villantott egy 4K felbontású gamer monitort, ami ugyan közel sem nevezhető budget kategóriásnak, de ezt a specifikációja alapján nem is vártuk el tőle.

A 27GP950-B névre keresztelt eszköz 4K-s felbontás mellett DisplayPorton 144 Hz-en is képes frissíteni, HDMI-n pedig 120 Hz-et tud. A panel egy NANO IPS megoldás, mely 1 ms-es válaszidővel rendelkezik és a DCI-P3 színskálát 98%-ban fedi le.

A monitor HDR600-as besorolást kapott, így a technológiát támogató játékok még szebben néznek ki rajta, a panel pedig, ugyan csak saját felelősségre, de 160 Hz-ig turbózható. 

Bemenetek terén sem kell kompromisszumot kötnie a leendő vásárlóknak, hiszen a DisplayPort mellett 2 darab HDMI 2.1 is megtalálható rajta, mellette pedig van még 3 darab USB 3.0 és egy 3.5-ös Jack csatlakozó is.

A gyártó a monitort 929 dolláros listaárral látta el és még ebben a hónapban elérhetővé teszi azt. Az itthoni elérhetőségéről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.