Hirdetés

Csúcsminőségű hang jön az LG G8 ThinQ kijelzőjéből



|

Az LG a bejelentés előtt árulta el, hogy a G8 ThinQ OLED-kijelzője egyben hangszóróként is funkcionál.

Hirdetés

Az LG mindig is szerette néhány nappal a bemutató előtt elárulni néhány jellemzőjét a következő csúcsmobiljának. Nemrég azt közölte a dél-koreai gyártó, hogy különleges ToF előlapi kamerát kap a G8 ThinQ, most pedig azt is elárulta, hogy Crystal Sound OLED képernyő kerül bele. 

Hirdetés

A különleges CSO technológia lényege, hogy az OLED-panel úgy vibrál, hogy csúcsminőségű hangot ad ki magából. A teljes képernyőt használva a zene tisztább és jobb lesz, és minden egyéb hang is. Az alsó hangszóró egészíti ki mindezt, a hang pedig sztereóban szól, anélkül, hogy felül külön hangszóró lenne. A CSO-nak hála a G8 ThinQ letisztult és minimalista külsőt kap, bár az Evan Blass által kiszivárogtatott kép ennek azért ellentmond. 

Az LG G8 ThinQ audióban elképesztően erős lesz, DTS:X 3D térhangzást is kínál majd, 7.1-csatornában, fülhallgatóval és anélkül is. A Hi-Fi Quac DAC ezúttal sem hiányzik az eszközből, ahogyan a Boombox hangszóró is visszaköszön, és az eszköz belsejét rezgéskamrának használva nagyon hangos zenét é gazdag basszust garantál. 

Bár a csúcsmobilra csak dupla hátlapi kamera és hátsó ujjlenyomat-olvasó kerül, örömhír a 6,1 hüvelykes OLED-panel, a Snapdragon 855 csúcslapka, a 6 GB RAM és a 128 GB tárhely, valamint a jackcsatlakozó és az IP68-as vízvédettség. Az akku 3400 mAh-s lesz. 

A február 24-én debütáló G8 ThinQ a tippek szerint 900 amerikai dollárba kerülhet, vagyis minimum 900 euróba Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.