Hirdetés

Csúsztatható kijelzős mobilon dolgozik a Samsung?



|

Egy felfelé és lefelé irányba csúsztatható kijelzővel szerelt okostelefont tervez a Samsung, amely hasonlít a 2019-ben bemutatott Galaxy A80 megoldásához.

Hirdetés

A Galaxy A80-nak 2019 óta nem jött ki utódja, csakúgy, mint az A60 és A90 okostelefonnak, habár azóta a Samsung Galaxy A-sorozathoz csatlakozott az A12 és A32 készülék is. Illetve a láthatáron van a Galaxy A52 és A72 készülék, amelyek tovább erősíthetik az A-szériát.

A LetsGoDigital kiderítette, hogy az új okostelefon felételezett neve Galaxy A82, és külsejét illetően nagyon hasonlít majd az Galaxy A80-hoz. A szabadalom a csúszkás mechanizmusra értendő, amely kétirányba is engedi a telefont csúsztatni, így a készülék képernyőjét lefelé tolva a kameráit lehet használni, míg felfele csúsztatás esetén egy hosszú hangszórórácsot fed fel az előlap. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy sokkal jobb minőségű hangszóróval lehetne felszerelni a készüléket, valamint a telefon előlapján a sokak által nem kedvelt bevágás is eltűnhetne, így egy teljesen sima, keret nélküli kijelzőt eredményezve.

Hirdetés

A Samsung még nem alkalmazza a kijelzőbe integrált kameratechnológiát, erre talán majd a Galaxy Z Fold 3 készülékénél kerülhet sor. A Galaxy A82 csúsztatható lapja egyébként 1 előlapi és 3 hátsókamerával rendelkezne, tehát a telefon hátoldalán nem lenne kamera, hanem csak csúsztatással lehetne elérni.

Egyelőre még nem biztos, hogy a Samsung ténylegesen megvalósítja ezt a koncepciót, de mi reméljük, hogy erre sor kerül majd, mert egy igazán egyedi készülék lehetne.

Ti örülnétek egy ilyen csúsztatható okostelefonnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.