Hirdetés

Cuki cicás játékot hozott a Google a tokiói olimpia alkalmából, bárki kipróbálhatja



|

A vállalat számos nevezetes esemény apropóján készít különleges Doodle-alkotásokat, természetesen a sportesemény nyitónapja is kapott egy saját játékot.

Hirdetés

A mai napon hivatalosan kezdetét vette a tokiói olimpia, és már számos sportág versenyei zajlanak a magyar idő szerinti hajnali órák óta. A különleges esemény alkalmából a Google jó szokásához híven készített egy Doodle játékot, amit egyszerűen a kereső főoldaláról bárki elérhet.

A játék természetesen szorosan kapcsolódik a sportokhoz, ugyanis egy Lucky nevű cicával kell a Bajnokok Szigetén megmérkőznünk több sportág bajnokával.

Hirdetés

A Studio 4°C fejlesztőcsapat célja az volt, hogy több érdekes sportágat is bemutasson, illetve felhívja a figyelmet arra, kemény munkával milyen sok örömet lehet szerezni a sport által. A főszereplő Lucky-val rengeteg rejtett küldetést is fel lehet fedezni, a bajnokok mellett új barátok várnak a cicára, illetve még szent tekercseket is lehet gyűjtögethetnek azok, akik teljesen fel szeretnék fedezni a Bajnokok Szigetét.

A Doodle Champion Island Games egyszerűen elérhető a Google főoldaláról a megjelenő animációra kattintva. A játékról érdekes részletek, valamint a fejlesztőcsapat kulisszák mögé betekintő videója pedig a Doodle kapcsolódó honlapján érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.