Hirdetés

Cyberpunk 2077 kiadásban is lesz OnePlus Watch okosóra



|

A Cyberpunk 2077 témájú OnePlus 8T után ugyanilyen kiadású OnePlus Watch okosóra is jöhet.

Hirdetés

Csak nemrég mutatkozott be a OnePlus 8T Cyberpunk 2077 kiadású okostelefonja (igaz, egyelőre csak Kínában kapható), de hamarosan újabb ilyen témájú eszközzel állhat elő a kínai gyártó.

Digital Chat Station konkrétan bizonyítékokkal rendelkezik arra vonatkozóan, hogy a régóta késő OnePlus Watch okosóra igenis készül, sőt, lesz belőle Cyberpunk 2077 témájú változat is. 

Hirdetés

Ezt az állítást bizonyítandó képeket is megosztott egy fekete szilikon óraszíjról, amelyen jól kivehető a OnePlus felirat, továbbá a sárga betétek. Emellett Cyberpunk felirat is látható, nehogy másra gondoljon valaki a sárgáról. 

Furcsa dolog, hogy már a különkiadásról vannak szivárgások, amikor igazából továbbra sem tudjuk, hogyan néz majd ki a OnePlus Watch. A gyártó újra és újra elhalasztja, a tervezett októberi bemutató sem jött össze. Egyes szó-beszédek szerint azért, mert Wear OS helyett saját rendszert használna a OnePlus. Így viszont továbbra is kérdés, mikor számíthatunk az óra érkezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.