Hirdetés

Cyberpunk 2077 stílusú SSD-vel rukkolt elő a Seagate



|

Az egyedi festésű FireCuda 520 modell csak korlátozott számban lesz elérhető.

Hirdetés

A Seagate nemrégiben bemutatta a legújabb technológiáját, amelynek köszönhetően a merevlemezek lényegesen gyorsabb adatátviteli sebességre lehetnek majd képesek. Az új HDD-kről egyelőre még nem sokat tudni, viszont a vállalat közben több új terméken is dolgozik, így egy új, limitált kiadású SSD-t is bemutatott.

A Cyberpunk 2077 stílusú FireCuda 520 a játék jellegzetes sárga festésével készült, és látványos RGB világítást is kapott. A dizájn mellett pedig a teljesítményre sem lehet panasz, a Seagate tesztjei alapján jelentősen csökkenti az SSD hőmérsékletét a különleges alumínium váz.

Hirdetés

A limitált kiadású SSD 5000 MB/s olvasási, illetve 4400 MB/s írási sebességre képes. A hagyományos FireCuda 520 modellhez hasonlóan Phison PS5016-E16 vezérlővel készült és 1 TB tárhellyel rendelkezik.

Az SSD különlegessége, hogy összesen 2077 darab készül belőle, ennek megfelelően pedig csak bizonyos viszonteladóknál elérhető. A Cyberpunk 2077 stílusú Seagate FireCuda 520 ára a 190 dolláros alapmodellhez képest így jelentősen drágább, nagyjából 300 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.