Hirdetés

Cyberpunk 2077 témájú órát adott ki a CD Projekt RED



|

Futurisztikus kiegészítővel lehet teljes a Cyberpunk 2077 élménye.

Hirdetés

Bármi is a véleményünk a Cyberpunk 2077-ről, az kétségek nélkül kijelenthető, hogy a játékipar egyik legnagyobb hullámát keltette a játék. A CD Projekt RED alkotása hosszú éveken át készült, megjelenése azonban durván megosztotta a teljes gamer közösséget.

A fejlesztők persze megfeszített tempóban kezdték el foltozgatni a játékot, ami mostanra olyan állapotba került, hogy véleményük szerint mostantól inkább a tartalmi bővítésen a sor, a támogatás innentől másodrendű feladat marad.

Hirdetés

Mindeközben a lengyel gárda a Błonie Watch-csal összefogva elkészítette a T-2077 névre hallgató, limitált kiadású futurisztikus kiegészítőt, ami mindazoknak csábító lehet, akik hibái ellenére is szerették a játékot.

Az óra tiszta titániumból készül, az időt pedig egy, a játék hangulatához tökéletesen illő LED-panel jeleníti meg. Az üveg felület sötétített és zafírüveg borítást kapott a nagyobb ellenállás érdekében. Szerencsére ha víz éri sem kell féltenünk, az óra ugyanis 50 méterig vízálló.

Ha valaki szeretne magának egy ilyen karórát, érdemes minél előbb előrendelni, nem tudni ugyanis, hogy mikor fogy el, ezt nem jelzi a weboldal. A kiegészítő 499 dollárt kóstál, ami mellé nem jár ingyenes kiszállítás, 2 év garancia viszont igen, sőt, az Arianee appon keresztül egy hitelesítést is kapunk, hogy az a bizonyos óra a miénk, a jövőben pedig ezzel a digitális bizonylattal együtt adhatunk esetleg tovább rajta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.