Hirdetés

Darabokra szedte a Mi 9T-t a Xiaomi



|

Szétszerelős videóban mutatta meg a Xiaomi, hogyan néz ki a felugró kamera és a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés

Ha valaki arra kíváncsi, hogy hardveres szempontból mennyire tartós egy okostelefon vagy pedig miként néz ki belülről, milyen érdekes megoldásokat alkalmazott a gyártója; akkor általában Zack Nelson videóit kell megnéznie a JerryRigEverything YouTube-csatornán. A Xiaomi azonban most megelőzte Nelsont, és hivatalos videóban szerelte szét a Xiaomi Mi 9T-t. Ami egy európai piacra átcímkézett Redmi K20. 

Hirdetés

Értelemszerűen mindenki a felugró kamerára kíváncsi. Ez is látható a videóban, illetve a szerkezet működése, ami mostanra igazából már "megszokott". 

A tripla hátlapi kamera két modulból áll. Az egyik tartalmazza a 48 megapixeles fő szenzort és a telefotós egységet, míg a második az ultraszéles kamerát. Az alaplap mindezt pedig körbeöleli. Rajta Snapdragon 730 chipet látunk, memóriát és hűtést segítő felületet. 

Alulra a hangszóró került, a videó vége felé pedig a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó is látható. Ami alapvetően olyan, mint egy újabb kamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.