Hirdetés

David Attenborough nagyon gyorsan otthagyta az Instagramot



|

Mindössze néhány héttel a csatlakozás után, 6,2 millió követővel hagyta ott az Instagramot David Attenborough.

Hirdetés

A 94 éves David Attenborough szeptember 24-én csatlakozott az Instagramhoz, és nagyjából négy óra alatt 1 millió követőt szerzett. Persze nem ez volt a célja, hanem, hogy fontos üzenetet adjon át a jövőnkkel és a Földdel, annak élővilágával kapcsolatban.

Attenborough elmondta, amit akart, az utolsó bejegyzését október 31-én tette közzé partnerei segítségével, majd 6,2 millió követővel otthagyta az Instagramot. 

A fiókjának leírásában az olvasható, hogy többé nem aktív, de a fiókot meghagyják, hogy mindenkihez eljusson az üzenet. Az utolsó bejegyzésből egyébként kiderül, hogy rengeteg ötlettel álltak elő lelkes emberek arra vonatkozóan, hogy mi mindent lehetne tenni a környezetünkért és a jövőnkért. 

Hirdetés

A fiókot egyébként Attenborough kollégái, Jonnie Hughes és Colin Butfield működtették, David ugyanis nem igazán használja a közösségi oldalakat.

A média egyébként előszeretettel hangsúlyozza, hogy Attenborough milyen Instagram-rekordokat döntött meg, és, hogy az övét ki döntötte meg, de Attenborough-t valószínűleg ez cseppet sem érdekli. Így ha valaki rátalált a bejegyzéseire, akkor inkább azok mondanivalójára koncentráljon, többet profitál belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.