Hirdetés

December 8-án hozhat még pár meglepetést az Apple



|

Szervizdokumentumok szerint az Apple már december 8-án előáll néhány újabb hardverrel, a tippek szerint új MacBookokkal.

Hirdetés

Az Apple számára nehéz bármit titokban tartani, a szivárogtatók (és rajtuk keresztül a nagyközönség) igazából már minden termékről előre tudnak legalább egy éves távlatban.

A pontos dátumokat persze csak később szokták véglegesíteni, így azt sosem lehet pontosan belőni, hogy mi mikor jön. A MacRumors azonban megbízható forrásoktól úgy értesült, hogy szervizdokumentumok és belső levelezések bizonyítják, december 8-án új hardverbejelentéseket tesz az Apple. 

Hirdetés

Arról  nem beszélt a forrás, hogy miket mutat be az almás cég, de a szivárogtatók és iparági források leghamarabb a frissített, 16 hüvelykes MacBook Pro laptopra számítanak, Apple processzorral, jobb FaceTime-kamerával, T3 biztonság chippel. 

Nem kizárt azonban, hogy új Apple TV jön, erről is esett már szó. Az AirTags követőt és az AirPods Studio fejhallgatót elvileg a tavasz elejére halasztották, és az új AirPods is csak jóval később jön, ahogy az új iPadekre szintén várni kell. 

Mindezek fényében nehéz biztosat jósolni, de szerencsére már rövidesen fény derül az Apple következő meglepetéseire, természetesen beszámolunk majd nektek róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.