Hirdetés

Dél-Koreában egy nap alatt elfogyott az összes Samsung Galaxy Fold



|

Kevesebb mint 24 óra alatt a dél-koreai vásárlók a teljes készletet kipucolták, vagyis van érdeklődés az összehajtható Samsung mobil iránt.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold a napokban végre megérkezett, és elsőként Dél-Koreában kaphatóvá is vált. Mostanra pedig kiderült, hogy a méregdrága összehajtható mobil iránt tényleg van kereslet, a Samsung hazai piacán ugyanis kevesebb mint 24 óra alatt az összeset elkapkodták

Hirdetés

Tegyük hozzá, hogy első körben a Samsung csak 2500 darabbal készült, ennyi talált gazdára az első napon. Bár nagy mennyiségben sosem tervezte gyártani a készüléket a Samsung, mindez arra utal, hogy bőven vannak, akik a modern technológiáért 2000 eurót is hajlandóak kifizetni. 

Pedig javítások ide vagy oda, nem kis kockázatot vállalnak a vásárlással: a Samsung elméletileg minden gyenge pontját javította a Galaxy Foldnak, de azért még mindig erősen kísérleti termékkategória az összehajtható mobiloké, ráadásul a kijelző azért lehet hajlékony, mert műanyag védőborítása van, ami pedig elkerülhetetlenül is karcolódik idővel. 

Rövidesen más piacokon is kapható a Galaxy Fold, így nem telik sok időbe, hogy elárasszák a netet a tesztek és a vélemények. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.