Hirdetés

Dél-Koreában újra az iPhone 3GS a divat



|

Egy szolgáltató ismét iPhone 3GS készülékeket árul: 40 dollárért vihetőek az új eszközök.

Hirdetés

Az iPhone X nagyon menő okostelefon manapság, és azért az iPhone 8, iPhone 8 Plus is az. Mi még ezeknél is menőbb? Úgy néz ki, hogy az iPhone 3GS. 

Hirdetés

Dél-Koreában az egyik legnagyobb szolgáltató leányvállalata úgy döntött, hogy ideje ismét forgalomba helyezni a régi készüléket. 

Az SK Telink fogott egy rakás iPhone 3GS-t, és újracsomagolta azokat prémium dobozba. Mindegyik egy raktárban állt az elmúlt 9 évben, senki sem használta egyiket sem. 40 dollárért lehet ezeket elvinni. 

A vadi új iPhone 3GS készülékekhez minden eredeti tartozék megvan, mindent teszteltek, minden működik. Reméljük, hogy az akkumulátorokat felújították. 

Bár ezek a koros okostelefonok nem képesek mindenre, amire egy mai modell, telefonálásra, SMS-ezésre és zenéléshez azért alkalmasak, és mivel manapság nagy a retróőrület, ezért valószínűleg hamar el is fogynak a készletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.