Hirdetés

Az iPhone-ok kijelzője is tükrözhető lesz a Dell laptopokra



|

Új funkcióval csalogatná magához az iPhone-felhasználókat a Dell: tükrözhető lesz a mobil kijelzője a laptopokra.

Hirdetés

Az Apple eszközeinek egyik nagy előnye, hogy nagyon jól működnek együtt, de nem biztos, hogy aki iOS-t használ, annak a MacOS is kényelmes lesz. A Dell a maga módján igyekszik segíteni: laptopjaihoz kiadja a Dell Mobile Connect appot, ami lehetővé teszi az iPhone képernyőjének tükrözését. Androidon ez a funkció már 2018 óta támogatott a Dell Mobile Connecten keresztül. 

Hirdetés

Amint települt a szoftver, az iPhone-osok fájlokat, fotókat, videókat vihetnek majd át a laptopjukra, a Windows 10-et futtató XPS, Inspiron, Vostro és Alienware gépek egyaránt támogatják majd mindezt. Persze iOS alatt szükség lesz egy app telepítésére, de ez azért nem egy nagy fáradság. Addig is, míg a funkció befut, az App Store-ban már elérhető Mobile Connect értesítéseket és üzeneteket tud továbbítani a laptopokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.