Hirdetés

A Dell PC-re tükrözi az iPhone-ok kijelzőjét



|

Frissült az iOS-re írt Mobile Connect app, ami zavartalan együttműködést garantál a windowsos PC-k és az Apple iPhone-ok között.

Hirdetés

A Dell már korábban ismertette azon terveit, hogy nagyobb fokú együttműködést szeretne elérni a Windows 10-et futtató PC-k és az Apple iPhone-ok között. Ennek keretében frissítette az iOS rendszerre írt Mobile Connect appját a gyártó. Innentől kezdve az alkalmazás zavartalan integrációt és együttműködést ígér a windowsos számítógépek és az Apple mobilok között, és a legjobb az egészben, hogy az iPhone-ok képernyője is áttükrözhető a monitorra. 

Hirdetés

Az app 3.0-s verziója lehetővé teszi, hogy a mobilt a PC érintőképernyőjével, billentyűzetével és egerével irányítsuk, illetve drag-and-drop funkció segítségével húzhatjuk át az egyes fotókat és videókat az egyik készülékről a másikra. De nem csak a képernyő tükrözése érdekes. 

A frissítésnek hála a Windows már támogatja az iPhone-on keresztüli hívások lebonyolítását, a szöveges üzenetek és értesítések kezelését, és még a névjegyek is kereshetőek, ha csatlakoztatva van a PC-hez egy iPhone. Mindennek a használatához ugyanakkor 2018-as vagy újabb Dell laptopra van szükség, Bluetooth-kapcsolattal. A szériák közül az XPS, Inspiron, Vostro, Alienware és G sorozatok támogatottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.