Hirdetés

DeX Pad nélkül is tudja az asztali módot a Galaxy Note 9



|

Természetesen az asztali mód így korlátozottabb lesz, de ezúttal DeX Pad nélkül is működik majd.

Hirdetés

Kissé meglepő a dolog, de úgy néz ki, hogy a Samsung jól kigondolt DeX Pad kiegészítője nem lesz szükséges ahhoz, hogy a Samsung Galaxy Note 9 asztali módban is használható legyen. 

Hirdetés

A jól értesült szivárogtatók szerint az alapszintű asztali élményt egyetlen USB-C-s kábellel és egy adapterrel is el lehet majd érni egy nagy monitoron. A dokkoló nélkül persze nem tölt a mobil, illetve vezetékes egér és billentyűzet sem használható. 

Mivel a DeX Pad aktív hűtéssel dolgozik, ezért erről is le kell mondani az alap használat közben. 

Minden bizonnyal a Galaxy Note 9 ennek ellenére teljes mértékben kompatibilis lesz a DeX Pad kiegészítővel, vagyis aki teljes asztali módot szeretne, az vásárolhat majd ilyet mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.