Hirdetés

Digitális aláírással újíthat az S Toll



|

A Samsung eközben külön videóban köszönte meg a rajongói elkötelezettségét.

Hirdetés

A Samsung már 2014-ben benyújtott egy szabadalmi kérelmet egy olyan stylusról, amelyben beépített mikrofon és hangszóró van. A tervek szerint vezeték nélküli headsetnek is jó a digitális toll, amit az ing zsebére vagy bárhová lehetne rögzíteni, miközben a telefon a táskában, zsebben marad. 

Hirdetés

Három év telt el az ötlet óta, és egy dél-koreai jelentés szerint a Samsung S Tollért felelős vezető fejlesztője aktívan foglalkozik vele, hogyan lehetne a mikrofont beépíteni az S Tollba. 

Ezen felül a Samsung és a partnerei azon is dolgoznak, hogy az S Tollal digitális aláírások használatára is legyen lehetőség. Ennek hála az üzleti szektorban még nagyobb kereslet lesz a Galaxy Note széria iránt. 

Természetesen az S Toll a jövőben is a Galaxy Note széria kiváltsága marad. A Wacom és a Samsung hét éve dolgoznak a technológián, és a jövőben még több funkciót, valamint még nagyobb biztonságot adnak a digitális tollhoz. 

A lelkesedés nem véletlen: ha digitális tollról van szó, akkor a létező legjobb és legsokoldalúbb élményt a Galaxy Note 8 adja. Miután az új készülék kezdeti fogadtatása pozitív (ahogyan az elemzők várakozásai is), a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ pedig óriási sikernek bizonyult, a Samsung egy külön videóban köszönte meg a rajongóinak a kitartását és lelkesedését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.