Hirdetés

Digitális méregtelenítéssel és Snake-kel csábítanak a legújabb Nokiák



|

Három új készülékkel bővült a Nokiák palettája, amelyek csak a legfontosabb dolgokra koncentrálnak.

Hirdetés

A Nokia készülékek gyártójaként színre lépett HMD, vagyis a Human Mobile Devices mostanság felpörgette a tempót, hiszen az elmúlt hetekben nemcsak az első, saját márkanevén forgalmazott okostelefonokat leplezte le, hanem azt is beharangozta, hogy modern butatelefonként fogja feltámasztani a klasszikus Nokia 3210-est, most pedig három további modellel jelentkezett a finn cég.

Ezek ugyancsak a Nokia márkanevet viselik magukon, és nem az okosmobilok ligájában versengenek, hanem csak a legalapvetőbb funkciókat kínálják, amivel a gyártó szerint tökéletes eszközök a digitális detox megélésére.

Hirdetés

A Nokia 215 4G, a 225 4G és a 235 4G a kétezres évek dizájnját és felszereltségi szintjét hozzák, kompakt mérettel, tartós kialakítással és hosszú üzemidővel. A trió középső tagja, a 225 4G egy 2,4 hüvelykes kijelzőt, 0,3 MP-es kamerát és 1450 mAh-s akkumulátort kínál, amivel akár 9,8 óra beszélgetési időt is biztosíthat. A 235 4G egy valamivel nagyobb, 2,8 hüvelykes megjelenítővel és 2 MP-es kamerával nyomul, míg a belépő szintet képviselő 2015 4G-ben nincs kamera, cserébe viszont ez is 2,8 hüvelykes kijelzőt kapott.

A HMD már a saját márkás készülékei februári beharangozásakor is elmondta, hogy nagy hangsúlyt szeretne fektetni a digitális kiégés elleni harcra, ennek jegyében pedig az új Nokiákat is a digitális kikapcsolódás eszközeként pozicionálja a cég: a gyártói ajánlás szerint a trió tagjaival a közösségi médiától telítődött Z generáció is megélheti a pillanatot, és egy időre digitális detox módba kapcsolhat.

Mindhárom modell május közepén érkezik meg a boltokba, és egyikért sem kell bankot rabolni: a Nokia 215 4G 23 990 forintos, a 225 4G 25 990 forintos, a 235 4G pedig 27 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kelleti magát. Ami pedig a színválasztékot illeti, a 215 4G csak feketében, a 225 4G pedig sötétkékben lesz elérhető, míg a 235 4G-t akár kék, lila és fekete színben is választhatjuk. A legjobb pedig, hogy mindhármon ott lesz minden idők egyik legkedveltebb mobilos játéka, a Snake.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.