Hirdetés

A Discord újításával könnyebb kapcsolatban maradni



|

A koronavírus idején egy új videohívásos funkcióval segít a Discord.

Hirdetés

A Discord is igyekezett a koronavírusjárványra tekintettel praktikusabbá varázsolni a platformját, most pedig itt egy új videohívásos funkció, aminek hála könnyebb kapcsolatot tartani az ismerősökkel és a családdal. A Discord Server Video mindenki számára elérhetővé vált weben, iOS-en és asztali környezetben, hamarosan pedig Androidon is használható lesz. A koncepció egyébként nem új, a Discord már 2017 óta kínál videochatet. 

Hirdetés

A Server Video azonban annyiban más, hogy könnyebb bekapcsolódni és kiszállni egy beszélgetésből, hasonló tehát a Housepartyhoz. A Discord persze hiába akar chatplatform lenni, alapvetően a gamereknek készült, és ezt a Server Video is tükrözi.

Lehetőség van ugyanis egyszerre mutatni a saját kamerát chatelés közben, és streamelni a játékot vagy megosztani a képernyőt. A fejlesztéseket a visszajelzések alapján irányítják, és most azt akarták, hogy az emberek többet foglalkozzanak egymással, még ha csak virtuálisan is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.