Hirdetés

Tartalomgyártásra termett a DJI Mavic Air 2



|

A fogyasztói drónokat előszeretettel használják erre a célra, a DJI újdonsága pedig remek fotókat és videókat ígér.

Hirdetés

Menetrend szerint, hivatalosan is bemutatkozott a DJI Mavic Air 2. Ezzel a drónnal a DJI célja az, hogy kiszolgálja a fogyasztói drónok vásárlóinak igényeit, vagyis az amatőr tartalomgyártást fejlessze még tovább, kiváló fotókkal és videókkal. A DJI szerint ez az eddigi legokosabb, legbiztonságosabb és legkönnyebben használható, nem professzionális drón. 

Hirdetés

Ez többek között az akadálykerülő szenzoroknak, az okostelefon-tartóval ellátott kontrollernek és a nagyobb, 34 perces repülést támogató akkunak köszönhető. Felső IR-szenzorok nem jutottak a drónra, de új, 48 megapixeles kamera igen, 4K@30fps és 8K hyperlapse támogatásokkal. Van továbbá ActiveTrack 3.0, Point of Interest 3.0 és Spotlight 2.0 funkció. 

A DJI OcuSync 2.0 átviteli technológia 2,4 és 5,8 GHz-en streameli a HD-s videót a mobilos alkalmazásba, a Fly app pedig a klipek gyors megosztásához kínál szerkesztési funkciókat. A Mavic Air 2 vételára 799 dollár, a járványhelyzet miatt egyelőre Kínán kívül csak előrendelhető, valamikor május közepén érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.