Hirdetés

Kevéssel a bemutató előtt szivárogtak ki a DJI Mavic Air 2 fotói



|

Az új kontroller kijelző helyett mobiltartót kínál, maga a drón 4K-s videókat és fotókat tud majd rögzíteni.

Hirdetés

Ma hivatalosan is bemutatja a legújabb drónját, a Mavic Air 2-t a DJI. Nem sokkal a bemutató előtt azért kiszivárgott minden hivatalos kép, hogy addig se kelljen a dizájn miatt izgulnunk. A marketinges fotók mellett egyébként már korábban minden egyébre fény derült, így gyakorlatilag a hivatalos bemutatóra valószínűleg semmi meglepetés nem marad. Ami a Mavic Air 2 külsejét illeti, alapvetően a Mavic 2 és a Mavic 2 Pro által képviselt dizájnt követi. Marad, sőt, ezúttal talán még jobb lesz az ActiveTrack. 

Hirdetés

A következő generációs drón azért több fronton is kiemelkedik majd a mezőnyből. A Sony IMX586-os szenzorának hála például képes 4K-s képeket és videót rögzíteni, miközben a kontrolleren a beépített kijelzőt lecserélték egy mobiltartó javára. Azt viszont még nem tudni, hogy maximum mekkora okostelefon rögzíthető ebbe. 

Sokat már nem kell várni a DJI megerősítésére, a Mavic Air 2 még a mai napon, fél 4 utána bemutatkozik, az új kontrollerével együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.