Hirdetés

Döbbenetes hibától szenved a Google Pixel 3 XL



|

Rengeteg hiba jött már elő a Google csúcstelefonján, most pedig a jobb oldalon megjelent még egy szenzorsáv, ezúttal szoftveres "extraként".

Hirdetés

Hiába tartják a mobilfotózás királyának a Google-t, úgy tűnik, hogy a drága okostelefonjaival minden évben komoly gondok vannak. A Pixel 3 és a Pixel 3 XL például minden eddiginél többe kerül, a harmadik féltől származó vezeték nélküli töltőkkel mégsem töltenek normálisan, a hangszórók minőségével a felhasználók elégedetlenek, illetve furcsa zajokat is tapasztalnak. A 4 GB RAM-mal szerelt eszközök ráadásul durva memóriahibától is szenvednek. A legutóbbi probléma azonban egészen hihetetlennek hangzik. 

Hirdetés

Bár a jelenség nem minden modellen ütötte fel a fejét, ennek ellenére már-már nevetségesnek mondható, főleg egy akkora cégnél, mint a Google. Még akkor is, ha általában egy újraindítás és a fejlesztői beállítások módosítása átmenetileg megoldhatja a problémát. 

Történt ugyanis, hogy a Google Pixel 3 XL felhasználói véletlenszerű módon egy újabb képernyőbe belógó szenzorsávot kaptak a jobb oldalra, értelemszerűen szoftveresen. Ez a semmiből felbukkanva takarja ki a képernyő jobb szélének egy részét. 

Elsőre azt hihetnénk, hogy ez egy rosszindulatú vicc vagy városi legenda. A Google ugyanakkor hivatalosan is megerősítette, hogy tud a hibáról, és már dolgozik a javításon. 

A frissítés megjelenéséig az érintettek újraindítással vagy a képernyő forgatásával próbálkozhatnak - ez átmenetileg segíthet. A felhasználók és a média azonban ilyen hibák és ilyen árcédula mellett egyre kevésbé veszik komolyan a Pixel 3 XL-t, csodakamera ide vagy oda. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.