Hirdetés

Döbbenetes méretű táblagéppel készül a Samsung



|

Az eredeti Samsung Galaxy View szinte már hordozható tévének is jó volt - most készül az utódja.

Hirdetés

Néhány éve még sokkal felkapottabbak voltak a táblagépek, és a gyártók is szívesebben kísérleteztek. A Samsung egyik különleges megoldása volt az 599 dolláros Galaxy View, 18,4 hüvelykes kijelzővel. 

Hirdetés

Bár a hatalmas panel csupán full HD-s felbontást kínált, azért hordozható tévének is jó volt. Sajnos az ekkora tabletek végül sosem terjedtek el igazán. 

A Samsung azonban dolgozik a készülék utódján, és Amerikában állítólag hamarosan meg is jelenik a Galaxy View 2. 

Az új modell kompaktabb és könnyebben használhatóbb lesz a régihez mérten, legalábbis a jól értesült források szerint, akik az Android Police-nak árulkodtak

A képernyő ezúttal 17,5 hüvelykes lesz, a képminőség azonban nem fejlődik sokat, marad a full HD-s, 1920 x 1080-as panel. Ez alá 3 GB RAM kerülhet, Exynos chippel. S Toll és DeX-támogatás nem lesz, Android Oreo és USB-C viszont igen, ahogy könyvszerű támasz is. Mindezek fényében a Galaxy View 2 vételára remélhetőleg baráti lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.