Hirdetés

Döbbenetesen látványos kijelzőt hozhat a Samsung Galaxy S9



|

Nem lesz 21:9-es képarányú a panel, de a kijelzőt körbevevő keretet még jobban eltünteti a Samsung.

Hirdetés

A legtöbb szakértő és átlagfelhasználó egyaránt egyetért abban, hogy a közel keret nélküli kijelzők kivitelezését a Samsung oldotta meg a legjobban, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ formájában. A Galaxy S9-es sorozat azonban még látványosabb képernyőt kap majd. 

Hirdetés

Most kiderült, hogy azok a pletykák alaptalanok, amelyek szerint a Samsung már 21:9-es kijelzőarányra váltana. Ennek ellenére nem lehet majd panaszunk. 

Egy - korábban eddig mindig meglehetősen hiteles jóslatokkal szolgáló - forrás szerint a Samsung még jobban eltünteti majd a kijelzőt körbevevő keretet. 

A Samsung állítólag 90 százalék körüli arányban borítja majd kijelzővel az előlapot - ilyenre még soha nem volt példa egyetlen komoly zászlóshajónál sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.