Hirdetés

Döbbenetesen nagy akkumulátor került az Energizer új okostelefonjába



|

Igazi féltégla lett az Energizer Power Max P18K Pop, amibe a gyártó 18 000 mAh-s energiaforrást épített.

Hirdetés

Az ExpertReviews alaposan megtapogatta Barcelonában az egyik legfurcsább terméket, amit csak elvittek a gyártók az idei MWC-re. A bizarr kütyük top 10-es listáján mindenképp helyet érdemel az Energizer Power Max P18K Pop. 

Hirdetés

Ebben a mobilban van a legnagyobb akkumulátor, amit a kategóriában valaha láthattunk. Konkrétan 18 000 mAh-s az energiaforrás. Ez 4,5-ször akkora, mint amekkora a Galaxy S10+ vagy a Galaxy Note 9 akkuja. A készülék 90 órás telefonhívásokat tesz lehetővé, illetve 50 napos készenléti időt garantál. A lemerítéséhez 2 napon keresztül nonstop kell videót lejátszani. A készülék persze powerbankként is funkcionál. A gyári gyorstöltővel egy feltöltés 9 órába telik. 

Az új mobil igazi féltégla, normál zsebbe esélytelen becsúsztatni. Gyakorlatilag önvédelemre is alkalmas a fém keretes eszköz, amibe 6,2 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelző, 6 GB RAM, 128 GB tárhely és Helio P70-es chip került, Android 9 Pie szoftverrel. Összesen három hátlapi és két előlapi kamera van, ezek viszont nem döntenek majd rekordokat. 

A mobilt nagyon szűk rétegnek szánják, szeptemberben jelenik meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.