Hirdetés

Döcögősen kezd az Essential Phone



|

Andy Rubin cége nem teljesítette az ígéretét, az Essential Phone még mindig nem jutott el a felhasználókhoz.

Hirdetés

Az Essential Phone májusban mutatta meg magát, Andy Rubin, az Android atyja pedig azt ígérte, hogy a következő 30 napon belül a készülék a piacon is debütál. 

Hirdetés

A 30 nap eltelt, azonban az eszköz még egyetlen vásárlóhoz sem jutott el. Egyelőre Amerikában próbálja ki magát az Essential, 699 dolláros árcédula mellett. 

Az okostelefon előlapja szinte teljes egészében kijelző, amit Gorilla Glass 5 védőüveg fed. 5,71 hüvelykes, 1312 x 2560-as felbontással és 19:10-es képaránnyal. Ez alatt egy Snapdragon 835-ös lapka ketyeg, nyolcmagos, 2,45 GHz-es processzorral és Adreno 540-es GPU-val. Mindezt 4 GB RAM és 128 GB tárhely egészítik ki. 

A hátsó dupla kamera 13 megapixeles szenzorokkal dolgozik, az egyik RGB-s, a másik monokróm - előre egy 8 megapixeles került. A moduláris kiegészítőknek hála 360 fokos panorámákat is tud lőni a készülék. 

Az Essential Phone ujjlenyomat-olvasója a home gombban van, az akku kapacitása 3040 mAh. 

Egyesek szerint nem túl jó kezdés, hogy a cég egyből megszegte az ígéretét, de persze hosszabb távon mindenki jobban jár egy tökéletesen optimalizált készülékkel, amelynek a kiadását nem siették el. Vajon sikerül az Essentialnek túllendülni a buktatókon, és nevet szerezni a piacon? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.