Hirdetés

Dolby Atmos-képessé teheti az Oreo a Samsung Galaxy S8-at



|

Egy kiszivárgott buildben már benne van a kapcsoló, bár egyelőre nem működik tökéletesen.

Hirdetés

A legutóbbi visszajelzések szerint a végéhez ért a Samsung oreós bétaprogramja a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékeken. Ez arra utal, hogy nagyon rövid időn belül megérkezik az Oreo végleges kiadása az aktuális zászlóshajókra. A hivatalos információk valamivel később már arról árulkodtak, hogy január 15-én zárul a béta. 

Hirdetés

Mindez passzol az eddigi pletykákhoz, vagyis az Oreo január végén jön a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ modellekre. Ezalatt néhány Galaxy Note 8-ra már meg is érkezett, valószínűleg tesztjelleggel. 

Eközben a reddites beszámolók alapján előkerült egy kiadatlan build is, amit persze a vállalkozókedvű felhasználók azonnal telepítettek is. Állítólag ez csak az amerikai, Snapdragon 835-tel szerelt modellekhez jó, azonban már Dolby Atmos-támogatást is kínál. 

Az audioszoftver fejhallgató viselésekor még jobb hangzást garantál, és amint a képernyőképek mutatják, 4 beállítás is van: az automatikus mellett zenei, beszédhez optimalizált és filmes mód akad. 

A kapcsoló egyelőre nem tökéletes, a bekapcsolás után ugyanis beragad, és a módok között sincs még különbség. Remélhetőleg a hivatalos, végleges frissítés hamarosan megérkezik, és valóban benne lesz a Dolby Atmos-támogatás is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.