Hirdetés

Donald Trump a 6G azonnali kifejlesztését követeli



|

Az amerikai elnök azt szeretné, ha Amerika minél előbb elkészülne a 6G-s hálózattal. Erről a Twitteren beszélt.

Hirdetés

Donald Trumpot sokan kedvelik, sokan pedig ellenszenvesnek tartják. Abban viszont majdnem mindenki egyetért, hogy az elnöksége nem unalmas. Furcsa, néha már-már őrültnek tűnő ötletei is rendszeresen akadnak. Ilyennek tartják azt a twitteres bejegyzését is, amelyben a 6G azonnali kifejlesztéséről beszél, valamint arról, hogy az mennyire fontos Amerikának. 

Hirdetés

A tweetjében az elnök leszögezte, hogy 5G-t, sőt, 6G-t akar Amerikában, olyan gyorsan, ahogyan csak lehet. Az ugyanis sokkal erősebb, gyorsabb és okosabb, mint a jelenlegi szabvány. Szerinte az amerikai cégeknek jobban meg kell erőltetniük magukat, különben lemaradnak. 

Az 5G-s hálózatok lassan, de idén indulnak el Amerikában. A Samsung pedig éppen a napokban mutatta be a Galaxy S10 5G-s változatát, ami nyáron már megvásárolható lesz. 

Az 5G-s letöltési sebességek akár hússzoros gyorsulást is jelenthetnek, ennek hála új szolgáltatások és cégek indulhatnak el. 

A 6G teljesítményéről túl korai lenne beszélni, szabványok sem léteznek hozzá, bár Trump védelmére legyen mondva, hogy az LG már tényleg megkezdte a munkát a 6G-n, ha nem is Amerikában. 

Trump azért hozzátette, hogy azt akarja, hogy Amerika győzedelmeskedjen a versenyben, de ne zárja ki a fejlettebb technológiákat, és mindig vezessenek abban, amit csinálnak, főleg a technológiában. Ez sokak szerint azért érdekes megjegyzés, mert hamarosan aláír egy elnöki rendeletet, amelyben az amerikai szolgáltatóknak is megtiltja, hogy kínai gyártók felszereléseit használják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.