Hirdetés

Donald Trump elnököt is lekorlátozná a LinkedIn



|

Amennyiben erőszakot szító tartalmat vagy téves információt tenne közzé, Donald Trumpot is korlátozná a LinkedIn, derült ki egy fórumon.

Hirdetés

Ezen a héten olyan audiofájlok szivárogtak ki, amelyeken a LinkedIn jogtanácsosa, Blake Lawit hallgató. Egy fórumon mondja el, hogy miként kezelné a LinkedIn Donald Trump elnököt és a többi politikust, amennyiben azok erőszakot szító tartalmat vagy tévinformációt tennének közzé. Később a felvétel eredetiségét megerősítették, így már tiszta sor, hogyan áll a mostanában vitatott kérdésekhez a platform. 

Hirdetés

A fórumon egyébként a dolgozók arra voltak kíváncsiak, mi történne, ha a Trump a LinkedInt használná úgy, mint a Twittert és a Facebookot. Míg a Twitter szabálysértőnek jelölte Trump tweetjét, a Facebook szerint nem volt baj a vitatott bejegyzéssel - ennek hatására sok dolgozó kezdett tüntetésbe vagy mondott fel. 

Lawit szerint a LinkedIn szabályait eddig egy politikus sem szegte meg, és profi szabályaik vannak a káros tartalom, gyűlöletbeszéd, tévinformáció, erőszakos tartalom ellen. És ezek alól a politikusok sem kivételek, így megtennék a szükséges lépéseket, ha egy vezető náluk szegné meg a szabályokat, és szítana erőszakot. Nicole Leverich kommunikációs vezető is leszögezte: mindenkire egységesen érvényesek a szabályaik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.