Hirdetés

Drága lesz a OnePlus 5



|

Előkerült egy kép egy prototípusról, azonban a rossz hír, hogy állítólag emelkedik az új zászlóshajógyilkos ára.

Hirdetés

Az Android Authority hozzájutott egy olyan fotóhoz, amelyen állítólag a OnePlus 5 prototípusa látható. A képen a hátlap van, méghozzá dupla kamerával. 

Hirdetés

Sajnos a képhez semmilyen információ nem társult, ezért sem méretekről, sem az ujjlenyomat-olvasó helyéről nem lehetett újat megtudni. Az viszont majdnem biztos, hogy a végleges modell nem hasonlít majd erre a prototípusra. 

Mégpedig azért, mert az Android Authority forrásai szerint a OnePlus drágább alkatrészeket használ a OnePlus 5-ben, ezért - és a dizájn miatt - pedig jelentősen megemeli a készülék vételárát. 

Bár pontos összegről nem esett szó, állítólag a többi márkához igyekszik igazítani magát a OnePlus, jelezve, hogy azokkal versenyképes. Emiatt a OnePlus 5 vételára 650 dollárra is emelkedhet. 

Ha ez így lesz, akkor sok OnePlus-rajongó haragját szabadítja magára a gyártó. 

A vállalat mindenesetre évről-évre emelte az árait, és ha az újabb emelést a dizájn és az alapanyagok költsége indokolja, akkor sokak szerint ez nem probléma. Az ár-érték arány bajnoka viszont előfordulhat, hogy így már nem a OnePlus lesz. 

A pletykák szerint egyébként a OnePlus 5-be Snapdragon 835-ös lapka, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, QHD-s kijelző és dupla kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.