Hirdetés

Drága lesz a Samsung Galaxy Note 10+ 45 wattos gyorstöltője



|

A szivárgások szerint hiába támogatja majd a 45 wattos gyorstöltést az új csúcsmodell, a megfelelő töltőt külön, 50 euróért kell majd megvásárolni.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja szúrták ki először az EP-TA845 nevű gyorstöltőt, most pedig kiderült, hogy ez valóban egy 45 wattos gyorstöltő, méghozzá a Samsung Galaxy Note 10+ modellhez. Egyelőre úgy néz ki, hogy a "sima" Galaxy Note 10 "csak" 25 wattos, a pluszos már 45 wattos gyorstöltést támogathat. 

Hirdetés

A rossz hír az, hogy a Samsung a pletykák szerint nem teszi majd bele a Galaxy Note 10+ dobozába a 45 wattos gyorstöltőt, hanem külön árulja majd, méghozzá 50 euróért, ami nem kevés pénz egy töltőért (persze az Apple töltői sem számítanak olcsónak, de a Samsungtól megszoktuk, hogy mindent megkapunk a dobozban, és a lehető legjobb minőségben). 

A holland GalaxyClub szerint feketében és fehérben is lesz a 45 wattos gyorstöltőből. A Galaxy Note 10-ek dobozában viszont csak az EP-TA800-as, 25 wattos gyorstöltő lesz benne. Éjszakai használat mellett természetesen nincs különbség, de 15-30 perces töltéseknél már észrevehető lesz az eltérés. 

Egyelőre kár lenne biztosra venni ezeket az információkat, de ha a Samsung tényleg nem teszi bele a dobozba a maximális lehetőségeket támogató töltőt, az néhány rajongó számára csalódást jelenthet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.