Hirdetés

Drágább, de okosabb elődjénél a Xiaomi Mi Band 7



|

Hivatalosan is kiderült, mit tud és mennyibe kerül a Xiaomi új okoskarkötője.

Hirdetés

Ahogy a világ számos országában, úgy hazánkban is kifejezetten népszerűek a Xiaomi termékei, amelyek közül sok kiemelkedő teljesítményt nyújt, mégis megfizethető áron juthatunk hozzájuk.

A Mi Band okoskarkötők szintén kedvelt darabok, és a kínai gyártó végre be is mutatta a széria következő tagját, ami több újdonságot is kínál, de szerencsére nem kell súlyos áremelkedéssel számolni.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Band 7 szintén a már jól ismert dizájnt használva készült el, viszont a kijelzője 1,62 hüvelykes már, ami apró előrelépés a Mi Band 6 1,52 hüvelykes képernyőjéhez képest. Az AMOLED kijelző 192x490-es maximális felbontásra képes, támogatja az Always on Displayt, és már kezdetben száz új számlap közül válogathatunk.

Funkciók terén hozza az elvárt szintet a Mi Band 7 is, ami így természetesen figyeli a pulzusunkat, a lépésszámot és a véroxigénszintet. Ha utóbbi 90% alá csökken, akkor a karkötő képes figyelmeztetni minket, de nem ez az egyetlen újdonsága a friss modellnek, ami már 120 sportolási tevékenységet is kezelhet, az eszközt kiegészítő Zepp Life alkalmazásban pedig ilyen-olyan tippek segítik a felhasználót.

A Xiaomi tájékoztatása szerint az új Mi Band aksija akár két hétig is bírja egyetlen töltéssel, átlagos használat mellett, de ha alaposan kihasználjuk a funkciókat, akkor is kilenc napig bekapcsolva maradhat a kütyü. A többféle színben pompázó szíjjal kapható karkötő ára magyar valutába átváltva nagyjából 13 ezer forint, az NFC-vel szerelt változat pedig 15 ezer forint körüli áron lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.